Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΑΣΤΡΑΠΗ NEWS

powered by Surfing Waves

ΖΗΤΩ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ». ΠΡΩΤOΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ S/M LIDL! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)




Τα Lidl στο τελευταίο τους διαφημιστικό, αποφάσισαν να βγάλουν τον Σταυρό από την Ελληνική μας Σημαία, υπολογίζοντας προφανώς στην σχεδόν μηδενική αντίδραση των Ελλήνων πια, για οποιαδήποτε ανθελληνική και προδοτική πράξη συμβαίνει στην χώρα μας.


Άφησαν για τα μάτια, μόνο μερικές γαλάζιες και λευκές ρίγες, για να φαίνονται με τα αρχικά GR.

Γι' αυτή τη Σημαία, έδωσαν οι πρόγονοί μας το αίμα τους και θα έρθει τώρα ένα Lidl να την προσβάλει;;

Να επέμβει εισαγγελέας τώρα βάση του ποινικού κώδικα:

Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας

1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Ο Αργείος δικηγόρος Δημήτρης Σαλαπάτας κατέθεσε μήνυση  κατά της εταιρείας LIDL γιατί αφαίρεσαν τον σταυρό από την ελληνική σημαία.

Διαβάστε παρακάτω, το περιεχόμενο της μήνυσης που κατατέθηκε σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Δια του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου) ΜΗΝΥΣΗ  Του Δημητρίου Σαλαπάτα του Δημητρίου και της Μαρίας, Δικηγόρου, κατοίκου Άργους Αργολίδας και επί της οδού Τημένου αρ. 2 ου  ΚΑΤΑ  Των νομίμων εκπροσώπων, διαχειριστών και ομορρύθμων εταίρων της εδρεύουσας στην Σίνδο Θεσσαλονίκης (Ο.Τ. 31, ΔΑ 13 Τ.Θ. 1032, ) ομόρρυθμης με την επωνυμία "LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε.» όπως νόμιμα εκπροσωπείται και η οποία είναι νομίμως καταχωρημένη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης υπό τον αριθμό Μητρώου 23310 καθώς και κατά παντός υπευθύνου. —————————————————————————————
Κύριε Εισαγγελέα,

Με έκπληξη και αγανάκτηση .διαπίστωσα σε πρόσφατη, επίσκεψή μου στο διαδίκτυο ότι στο τελευταίο διαφημιστικό τεύχος της εν λόγω εταιρείας SUPER MARKET «LIDL» (γερμανικών συμφερόντων) έχουν αφαιρεθεί οι Ελληνικές σημαίες που σηματοδοτούσαν τα Ελληνικά προϊόντα και στη θέση τους έχουν αφεθεί μόνο γαλάζιες-λευκές ρίγες!!!

Η Ελληνική σημαία εμφανίζεται μάλιστα αλλοιωμένη και χωρίς σταυρό!!! Συνολικά τα προϊόντα με την παραποιημένη σημαία είναι πάνω από 100 !!! Ειδικότερα η ως άνω εταιρεία στο φυλλάδιο των προϊόντων της από 10 Οκτωβρίου 2016, χρησιμοποίησε ως διαφημιστικό σήμα ελληνικών προϊόντων ένα σύμβολο με μορφή γραμματοσήμου με 4 λευκές γραμμές, κυκλική σφραγίδα και την ένδειξη κάτω αριστερά GR. (Το φυλλάδιο βρίσκεται στον σύνδεσμο: http://flyer.lidl-hellas.gr/65ef7aa5-1afa-4755-…/html5.html… )

Επειδή το διαφημιστικό αυτό σήμα με τις γαλάζιες γραμμές της Σημαίας μας, χωρίς Σταυρό, προσβάλει το Εθνικό μας Σύμβολο και το εθνικό μας συναίσθημα, που προστατεύονται από το Σύνταγμα και από Διεθνείς συμβάσεις.

Επειδή οι εγκαλούμενοι εφ΄οσον επιθυμούν να δηλώσουν ένα προϊόν ότι είναι ελληνικό με έμβλημα GR και χρησιμοποιούν στοιχεία της Ελληνικής Σημαίας πρέπει να τα χρησιμοποιούν αναλλοίωτα , όπως τα χρησιμοποιούν και στα υπόλοιπα προϊόντα τους .

Επειδή ουδέποτε Ελληνική επιχείρηση παραποίησε την σημερινή Γερμανική Σημαία ή εθνικά σύμβολα της Χώρας συμφερόντων του Lidl, και ασφαλώς η Γερμανική Κυβέρνηση δεν θα ανεχόταν κάτι αντίστοιχο για τα σύμβολά της.

Επειδή η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ανήκουστη προσβολή του εθνικού μας συμβόλου της Ελληνικής Σημαίας και παράλληλα, προσβάλλει σε υπερβολικό βαθμό εμένα ως Έλληνα πολίτη και όλους τους Έλληνες πολίτες.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 188 παρ.1 ορίζεται( ως προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας) ότι όποιος για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, , παραμορφώνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Επειδή από την παράνομη συμπεριφορά των εγκαλουμένων καταδεικνύεται η πρόθεση των εγκαλουμένων να εκδηλώσουν μίσος ή περιφρόνηση προς το εθνικό μας σύμβολο, την Ελληνική Σημαία

Επειδή οι ανωτέρω πράξεις των εγκαλουμένων προβλέπονται και τιμωρούνται από τα άρθρα το άρθρο 188 παρ.1 του Π.Κ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου,  καταγγέλλω τους ως άνω υπαίτιους ως και πάντα συναίτιο και συναρμόδιο και ζητώ την ποινική δίωξη και τιμωρία τους.
Προς απόδειξη όσων ανωτέρω εκθέτω, προσάγω και επικαλούμαι τα ακόλουθα αποδεικτικά μέσα:
Α. ΜΑΡΤΥΡΕΣ:
1. Βασίλειος Δρίτσας του Ανδριανού και της Σοφίας , κάτοικος Ναυπλίου (θέση ΛΕΥΚΑΚΙΑ).
2) Σαλαπάτας Δημήτριος του Λεωνίδα και της Μαρίας, κάτοικος Άργους Αργολίδας (Τημένου αρ.

Β. ΕΓΓΡΑΦΑ:
Φωτοτυπικά αντίγραφα (7 φύλλα 9 σελίδες) διαφημιστικού εντύπου προϊόντων LDL
Nαύπλιο 12/10/2016
ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΜΗΝΥΤΗΣ»

Βέβαια τα τσακαλάκια οι Γερμανοί έσπευσαν, μετά την κατακραυγή, να προσθέσουν το σταυρό σε μικρογραφία.

Ας αποφασίσει ο εισαγγελέας για τις εμπορικές τους αλητείες.

Εδώ όμως ο σταυρός δεν υπάρχει…



Σήμερα, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2016, ο «Ιερός Λόχος 2012 – Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων»,
πραγματοποίησε ακτιβιστικές παρεμβάσεις διαμαρτυρίας για την ΑΦΑΙΡΕΣΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ από την Ελληνική Σημαία, στα προϊόντα του LIDL.

Αρχικά, από νωρίς το απόγευμα, αποκλείσαμε αιφνιδιαστικά και συμβολικά τις εισόδους εξόδους της κεντρικής αποθήκης του LIDL (των φορτηγών, με τα οποία μεταφέρονται τα προϊόντα αυτά),ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την προσβολή του Εθνικού μας Συμβόλου από την γερμανική εταιρεία!
 Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης επιδόθηκε έγγραφη διαμαρτυρία στον εκπρόσωπο της εταιρίας.
Λίγη ώρα αργότερα, μέλη του Ιερού Λόχου 2012, της Αλκίμου Νεολαίας του και ανεξάρτητων Εθνικιστών, πραγματοποίησαν ενημερωτική παρέμβαση έξω από το LIDL Διαβατών(Θεσσαλονίκης), ενημερώνοντας σχετικά και τους καταναλωτές.
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αποδεχθούμε τετελεσμένα.
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ στις προκλήσεις τους.
Αρκετά χρήματα έβγαλαν στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να
μάθουν πως είναι η Ελληνική μας σημαία.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ μας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε συνεχόμενο οικονομικό αποκλεισμό (μποϋκοτάζ στα προϊόντα της εταιρίας LIDL), μέχρι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να προσβάλουν τα εθνικά μας σύμβολα και να συμπεριφέρονται με αποικιοκρατικό τρόπο απέναντι στους Έλληνες..

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων